Νοίκιασε το σπίτι σου χωρίς άγχος με την Bill&John

billandjohn airbnb

Η υπόσχεσή μας
στους ιδιοκτήτες

Με την Bill & John, οι ιδιοκτήτες ακινήτων στην Ελλάδα μπορούν να απολαμβάνουν εγγυημένα έσοδα από ενοίκια μετατρέποντας τις ανεκμετάλλευτες ιδιοκτησίες τους σε κερδοφόρα ενοικιαζόμενα σπίτια. 

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει, από τη συντήρηση μέχρι την υποστήριξη και την εξυπηρέτηση των ενοικιαστών, ενώ εσείς κάθεστε αναπαυτικά και εισπράττετε το ενοίκιο σας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

H λύση διαχείρισης ακινήτων που καλύπτει τις ανάγκες σας

Προσέλκυση επισκεπτών

Καταχωρούμε στις κορυφαίες ιστοσελίδες κρατήσεων το ακίνητο σας και τα προβάλλουμε στα μεγαλύτερα κοινωνικά δίκτυα. Μέσω του διεθνούς δικτύου συνεργατών μας επιλέγουμε ποιοι επισκέπτες θα είναι ιδανικοί ένοικοι για το δικό σας ακίνητο.

Διαχείριση ακινήτου

Αφοσιωμένοι διαχειριστές κάθε ακινήτου κάνουν καθημερινούς και αυστηρούς έλεγχους καθαριότητας και συντήρησης σε κάθε άφιξη και αναχώρηση. Η ομάδα κρατήσεων είναι διαθέσιμη 24/7 για την εξυπηρέτηση επισκεπτών αλλά και ιδιοκτητών.

Υψηλή απόδοση

Εφαρμόζουμε στοχευμένη στρατηγική πωλήσεων και τιμολογιακή πολιτική ειδικά για κάθε ακίνητο με βελτιστοποίηση τιμών για το μέγιστο κέρδος. Παρέχουμε εξειδικευμένες συμβουλές και καθοδήγηση, ενώ ο ιδιοκτήτης έχει πάντα τον τελευταίο λόγο.

Ευελιξία και ανοιχτή επικοινωνία

Συνεχής επικοινωνία μεταξύ ιδιοκτήτη και αποκλειστικού διαχειριστή για κάθε ιδιοκτήτη, βασισμένη σε αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης. Είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε ότι οι ερωτήσεις σας δεν μένουν ποτέ αναπάντητες.

Εξυπηρέτηση των ιδιοκτητών

Το ακίνητο παραμένει δικό σας. Μπορείτε να μείνετε και να επισκέπτεστε στο ακίνητο σας όποτε και για όσο επιθυμείτε. Ο ιδιοκτήτης διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει ανά πάσα στιγμή τη συνεργασία.

Εύκολες και γρήγορες πληρωμές

Πλήρης διαχείρηση πληρωμών εκ μέρους του ιδιοκτήτη με ασφάλεια. Αναλαμβάνουμε την επικοινωνία με τον πελάτη και ο ιδιοκτήτης προπληρώνεται για κάθε κράτηση πριν γίνει η άφιξη του πελάτη.

Η διαδικασία ανάθεσης του ακινήτου σας σε 3 απλά βήματα

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και δώστε μας κάποιες πληροφορίες (π.χ. κατάσταση, τοποθεσία, αριθμός δωματίων κλπ.). Αυτό θα μας βοηθήσει να έχουμε μια βασική εικόνα για το ακίνητο που θέλετε να διαθέσετε.

Ένας εκπρόσωπος της Bill&John θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να προγραμματιστεί επίσκεψη μας στο ακίνητο και να ορίσουμε το πλαίσιο πιθανής συνεργασίας. 

 

Αφού αποφασιστούν από κοινού οι όροι της συνεργασίας, και τα δύο μέρη υπογράφουν το συμβόλαιο που καθορίζει τις προϋποθέσεις και τις λεπτομέρειες της συνεργασίας. Είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στην ενοικίαση του ακινήτου σας!

 
 

Καταχωρούμε και διαφημίζουμε τo ακίνητό σας στις κορυφαίες ιστοσελίδες κρατήσεων

Εργαζόμαστε για να διασφαλίσουμε την ηρεμία σας

24/7 εξυπηρέτηση επισκεπτών

Αποτελεσματικό μάρκετινγκ

Αφοσιωμένες τοπικές ομάδες

Εξατομικευμένη
διαχείριση

Νοικιάζοντας το εξοχικό μου με την ομάδα των Bill & John αισθάνομαι επιτέλους ασφάλεια. Έιμαι ενθουσιασμένη που πια έχω ένα επιπλέον εισόδημα, σχεδόν τόσο όσο ο μισθός μου. Βλέποντας την επιτυχία της συνεργασίας μας, τους πρότεινα και στον καλύτερό μου φίλο! Τους συστήνω ανεπιφύλακτα γιατί το σπίτι μου ξέρω ότι είναι σε καλά χέρια!

Αθηνά Α. - Ιδιοκτήτρια Ακινήτου
billandjohn

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένα μέλος της ομάδας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσα σε 24 ώρες.