Η διαχείριση του ακινήτου σας μόλις έγινε πανεύκολη!

Διαχείριση Airbnb

Έννοια μας η δική σας ξεγνοιασιά

Γνωρίζουμε καλά την ευθύνη και τον κόπο που απαιτεί η διαχείριση ενός ακινήτου, για αυτό κάνουμε την ενοικίαση του ακινήτου σας μαζί μας μια ομαλή και χωρίς άγχος διαδικασία. Αφήστε σε εμάς όλη τη στρατηγική και τον προγραμματισμό και απολαύστε την καθημερινότητά σας χωρίς άγχος.

Η ιδιοκτησία σας σε καλά χέρια

Κατανοούμε απόλυτα τις ανησυχίες σας, γι’ αυτό θέλουμε να αισθάνεστε ότι η ιδιοκτησία σας βρίσκεται σε καλά χέρια. Η ομάδα μας κάνει εξονυχιστικούς ελέγχους πριν και μετά από κάθε επισκέπτη, ενώ οι συνεργάτες μας βρίσκονται πάντα δίπλα σας.
Εταιρεία διαχείρισης airbnb
Διαχείριση Airbnb

Μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης

Η εμπιστοσύνη βρίσκεται στον πυρήνα κάθε σχέσης που αναπτύσσουμε. Στόχος μας είναι η επιτυχημένη απόδοση του ακινήτου σας, γι’ αυτό εργαζόμαστε στρατηγικά για να προβλέψουμε, βελτιστοποιήσουμε και πολλαπλασιάσουμε τις δυνατότητες του ακινήτου σας.

Γίνεται μέλος ενός ξεχωριστού δικτύου ακινήτων

Κάθε ακίνητο στο χαρτοφυλάκιό μας έχει κάτι το ξεχωριστό. Όλα μας τα ακίνητα έχουν επιλεγεί και επιθεωρηθεί προσεκτικά από την έμπειρη ομάδα μας και πληρούν τα υψηλά κριτήρια ποιότητάς μας.
Εταιρεία διαχείρισης airbnb

Εξαιρετικά προνόμια και ευελιξία

Η υπόσχεσή μας στους ιδιοκτήτες ακινήτων

Προσωποκεντρική προσέγγιση & Συνεχής υποστήριξη

Προσφέρουμε αποτελεσματική και συνεχή επικοινωνία με την εξειδικευμένη ομάδα μας, η οποία είναι στη διάθεσή σας 24/7

Στρατηγική σχεδιασμένη για το ακίνητό σας

Σχεδιάζουμε αποτελεσματικές και στοχευμένες καμπάνιες marketing, ώστε το ακίνητό σας να διαφημίζεται στο κατάλληλα κοινό, διασφαλίζοντας έτσι υψηλά ποσοστά πληρότητας.

Εξατομικευμένη προσέγγιση στη διαχείριση του ακινήτου σας

Προσαρμόζουμε το σχέδιο για τη διαχείριση του ακινήτου σας με βάση τις ανάγκες σας: καθαρισμός, συντήρηση, ποιοτικός έλεγχος κλπ.

Επικοινωνήστε μαζί μας για το ακίνητό σας

Θέλετε να νοικιάσετε το ακίνητό σας; Θα χαρούμε πολύ να μάθουμε περισσότερα!